Διαγνωστικά & Ιατρικά Προϊόντα

Logo

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Thessaloniki click to call +30 2310 300467

Εταιρικό προφιλ

Από το 1983

DiaMed ΕΛΛΑΣ Α.Ε.Ε.

Η DiaMed είναι η πρωτοπόρος εταιρεία στον Ορολογικό ΄Ελεγχο των Ομάδων Αίματος, με πάνω από ένα εκατομμύριο ελέγχους με το ID-MicroTyping System μικρομέθοδος γέλης την ημέρα, σε όλο τον κόσμο. Προσφέρουμε μία ευρεία σειρά διαγνωστικών προϊόντων για Ανοσοαιματολογία, Αιμόσταση, Αιματολογία, Μολυσματικές Ασθένειες, άλλους διαγνωστικούς τομείς, μηχανήματα Ανοσοαιματολογίας και Αιμόστασης.

Η DiaMed Ελλάς Α.Ε.Ε. είναι αντιπρόσωπος για την Ελλάδα της DiaMed GmbH, Cressier Ελβετίας.

Η DiaMed Eλλάς Α.Ε.Ε. ξεκίνησε τη λειτουργία της το 1983 ως αποκλειστικός αντιπρόσωπος των προϊόντων που παρασκευάζονται από την DiaMed AG Ελβετίας. Η έδρα της βρίσκεται σε ιδιόκτητο 3όροφο κτίριο στο Μοσχάτο της Αττικής.

Οι εγκαταστάσεις περιλαμβάνουν τα τμήματα: Διοίκησης, Λογιστηρίου, Γραμματείας, Πωλήσεων και Marketing, Επιστημονικής Υποστήριξης, Εξυπηρέτησης Πελατών, Ποιοτικού Ελέγχου, Τεχνικές Υπηρεσίες και Αποθήκες.

Από τις αρχές του 1990 για την κάλυψη των αναγκών της Β. Ελλάδος ιδρύθηκε το υποκατάστημα Βορείου Ελλάδος με έδρα τη Θεσσαλονίκη.

Στην Ελλάδα έως σήμερα, έχουν εγκατασταθεί και λειτουργούν Συστήματα ID-MicroTyping και στα 14 Κέντρα Αιμοδοσίας, σε 83 Σταθμούς Αιμοδοσίας, καθώς και 30 πλήρως αυτόματα μηχανήματα ανοσοαιματολογίας.

Το προσωπικό της αποτελείται από 25 εξειδικευμένα άτομα που εργάζονται με στόχο τη γρήγορη, αποτελεσματική και φιλική εξυπηρέτηση των πελατών της.

Η παρασκευάστρια εταιρεία DiaMed AG Ελβετίας καθώς και η DiaMed Ελλάς ΑΕΕ κατέχουν το πιστοποιητικό ISO 9001:2008 για τη διασφάλιση της ποιότητας των προσφερομένων προϊόντων.

departments-bg

ΔΙΟΙΚΗΣΗ

  • Δ/ντρια Πωλήσεων & Marketing: Δέσποινα Λαλέτσογλου
  • Δ/ντρια Τμηματος Διαγωνισμών & Προμηθειών: Ελένη Ζαχαροπούλου
  • Δ/ντρια Επιστημονικής Υποστήριξης: Κατερίνα Βόγκλη
  • Δ/ντής Τεχνικής Υποστήριξης: Ρωτούς Μιλτιάδης
  • Γραμματειακή Υποστήριξη: Μαριάννα Χατζηπαναγιωτίδου

OIKONOMIKA ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΝΤΙΑΜΕΝΤ ΕΛΛΑΣ ΑΕΕ 2014

Pdf Αρχειο

ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΝΤΙΑΜΕΝΤ ΕΛΛΑΣ ΑΕΕ 2013

Pdf Αρχειο